035-6858812
Stephensonlaan 38 - 1222 NX Hilversum
info@spiertandprothetiek.nl

Praktijk

Pand

Al sinds het jaar 2000 zijn we gevestigd aan de Stephensonlaan 38 in Hilversum. In de zomer van 2014 is ons pand volledig gerenoveerd, met een moderne inrichting en de nieuwste techniek voldoet alles aan de eisen van deze tijd.
 
 
 

Behandelkamer

Onze behandelkamer heeft de nieuwste snufjes en is zo ingericht dat er genoeg ruimte is voor de behandelaar en de patiënt. Ook het meenemen van bijvoorbeeld de partner of een goede vriend voor advies bij het passen is mogelijk.
 
 

Parkeergelegenheid

Er zijn genoeg gratis parkeerplaatsen voor ons pand, er dient wel rekening te worden gehouden met een blauwe zone.
 
 
 
 
 

Werkplekken

De werkplekken zijn strak en functioneel ingericht, ook is het hele laboratorium voorzien van daglichtlampen. Elke technicus heeft de nodige apparatuur tot zijn beschikking om een mooi en goed werkstuk te maken. Door middel van een grote raampartij zien de patiënten dat hun gebitsprothese daadwerkelijk in huis gemaakt wordt.
 
 

Rolstoelvriendelijk

Ons pand is gelijkvloers en drempeloos. Ook de behandelkamer is rolstoelvriendelijk. Indien patiënten niet uit de rolstoel kunnen komen wordt er door ons behandeld in de rolstoel.
 
 
 
 

Balie

Aan de balie worden alle vragen beantwoordt zowel telefonisch als via de mail. Verder worden hier de patiënten te woord gestaan en financiële zaken zoals het aanvragen en declareren bij de verzekeraars afgehandeld. We zijn servicegericht en schenken daarom graag iets te drinken in als patiënten even moeten wachten.