035-6858812
Stephensonlaan 38 - 1222 NX Hilversum
info@spiertandprothetiek.nl

Team

Sander Spier

Eigenaar van zowel Spier tandprothetiek als Spier tandtechniek. Al op zijn 16e bij zijn vader in het laboratorium gaan werken en nu al ruim 25 jaar in het vak. De passie is, naarmate de jaren verstreken, alleen maar toegenomen. Ervoor zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft en de patiënten tevreden de deur uit laten is zijn streven. Verder volgt hij nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied op de voet en zorgt ervoor dat deze ontwikkelingen hun weg vinden binnen de bedrijven.

Annette Bongers

Annette is de duizendpoot binnen het bedrijf. Zij ontvangt patiënten en beantwoordt de telefoon en e-mails. Zij coördineert het halen en brengen van werk naar tandartsen en handelt de declaraties naar de zorgverzekeraars af.

 

Joost Krimpenfort

Tandarts/implantoloog en werkzaam bij ons op de woensdagmiddag voor het aanmeten van nieuwe protheses.
Joost heeft sinds 1985 ook een eigen praktijk in Hilversum en versterkt ons team met de nodige kennis en kunde.

Marcel van der Aa

Deze behandelaar is tevens klinisch prothese technicus en behandelt bij ons ook patiënten die rechtstreek komen en die verwezen worden door tandartsen. Ook hij staat bij diverse tandartspraktijken aan de stoel en heeft inmiddels meer dan 20 jaar behandelervaring. Hij ziet de patiënten graag met een mooie glimlach de praktijk verlaten.